Palvelut


Katot, lattiat, tapetoinnit ja maalaukset

Katot, lattiat, tapetoinnit ja maalaukset

Kaipaavatko kotisi katot, lattiat, tapetoinnit, maalaukset tai listoitukset uusimista? Kauniit pinnat ja viimeistelty työn jälki luovat kotiisi tunnelman, jossa viihdytään. Katon puupanelointi ja hyvä valaistuksen suunnittelu tuovat kotiisi lämpöä ja persoonallisuutta. Lattia-asennus on pitkäaikainen sijoitus, siksi työn laatuun kannattaa panostaa.

Väliseinän rungot ja levytykset

Väliseinän rungot ja levytykset

Laadukkailla rakenteilla ja oikeanlaisilla materiaalivalinnoilla voidaan parantaa kodin lämpö- ja äänieristävyyttä sekä tasata sisäilman kosteutta. Väliseinä jakaa tilat ja tukee rakenteita. Sen sijaan väliseinän poistaminen antaa avaruutta. Tilan saa usein käytettyä tehokkaammin, kun kaksi pientä huonetta yhdistetään.

Keittiöasennukset

Keittiöasennukset

Nykyaikaisessa keittiössä yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö, toimivuus, hyvä tilankäyttö ja laatu. Keittiön suunnittelu on tärkeää tehdä paikan päällä, jolloin voidaan ottaa huomioon tilan vaatimukset. Laadukkaat materiaalit, hyvä suunnittelu ja toteutus pitävät huolen, että keittiöstäsi tulee unelmiesi täyttymys.

Saunat ja kylpyhuonelaatoitukset

Saunat ja kylpyhuonelaatoitukset

Nykyaikaiselle saunalle on tärkeintä kosteat löylyt, oikea ilmankierto ja vapauttava tunnelma, sillä lauteille kiivetään ennen kaikkea rentoutumaan. Materiaalivalinnat, lauteet, kiuas ja valaistukset suunnitellaan huolellisesti yhdessä. Vaihtoehtoja löytyy useita sekä puumateriaaleissa että laudemalleissa.

Terassit ja piha-aidat

Terassit ja piha-aidat

Kauniit piharakenteet korostavat kiinteistösi ja pihasi ulkonäköä sekä asuinympäristösi ja piha-alueesi viihtyisyyttä. Aina kunnossa ja siistinä olevat piharakenteet myös nostavat kiinteistösi arvoa. Terassit, piha-aidat, grillit, portaiden ja terassien lattiat sekä muut piharakenteet ideoidaan yhdessä ja toteutetaan toiveidesi mukaisesti.